Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ångrar inte kärlek, jag ångrar dig.

Jag ångrar inte att jag älskade dig,
Jag ångrar att jag inte släppt taget än.
Jag ångrar inte att jag gav dig en chans,
Jag ångrar att jag gav dig flera.
Jag ångrar inte oss,
Jag kan inte ångra kärlek,
Jag kan bara ångra att jag gav all min kärlek,
Till fel person.




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-25 20:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välbetänkt
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou