Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken hud bryter alltså barriärer

En och en halv liter vin
och lite sådant dumt och farligt, förlåt
Hjärtat slog hårdare än någonsin förut
och vi vinglade hem klockan fyra

Och plötsligt så var du så nära
Som jag hoppats, fast aldrig trott
att du skulle komma
Och jag kommer inte ihåg
när jag tänkte "det här är rätt"
Säkert tusen kyssar och bett

prydde min hals, mina läppar och magen
Och nu är jag helt tagen,
blodet förfruset
och allt känns förflutet

allt det där fina, lugna,
som fyllt mina lungor,
med normal luft den senaste lilla tiden
istället för den svarta tjäran,
Avundsjukan

Så nu är jag nog helt kär
och mars månad bara skrattar
och det är bara jag som fattar
att om några veckor är han inte längre här




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 600 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-25 21:54



Bookmark and Share


  F.
Fantastisk!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta