Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängladamm


Ger sig tillbaka i epilogen
efterspel
för en åldrad
muskler multnar under blick
skelett förtvinar
förvittrar till stoft

ängladamm




Övriga genrer av raphaela
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-01-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela