Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av genmanipulation

 

 

En lantbrukare från Namur

fick problem med en jättelik tjur.

Sa: "min Belgian Blue

kan ej gränsla en ko

som ej lugnats med akupunktur!"
 
 
 



Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-28 15:43

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Knickedick
Trots att tjuren vill lägra,
så måste man vägra.
För at gener fortplanta,
så måste man banta.
2012-03-28

  Daniel_78 VIP
haha skön,

"utan att stackars kon går i tu"
2012-03-28

  Annie b'larsson VIP
Den här va' klurig...
Ehh...måste den ha smärtlindring?
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP