Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion


Sökarens Resa Till Sin Oas

O du kvinna, min siren
Vad finns att vinna, i din skönhet så ren


En man reser bortom hav, stormar och mystiska dimmor
Redo att spilla kärlekens blod med sina bara trumhinnor

Allt bara för att förse ditt land i brand
Och för att få dö med sin sista kärlek i din famn



O Du Venus beskyddare

Du forna börda ifrån ljusets änd
O tidens frossa som bärs igen

En idylls lekman söker så tyst
En vandrares öde med ögon av lyst

Bortom horrisonter lider din själ
Bortom hav, O dessa vägar av skäl


O du kvinna, min funna siren
Får mig att drömma om kärlek så ren

Vill du ta av min rustning, sköld och värja
Måste du dock lämna din sång till min ära




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi