Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översittare..


Jag är som bäst när jag är plågad (2012)


Om sanningen hade kommit i droppar
så skulle jag svalt den helt och fullt,
men nu är det inte så,
för jag tror på mer.

Att ingenting egentligen finns är svårt att tro,
än svårare att svälja.
så ni får döma mig som ni vill,
för jag är som bäst när jag är plågad..

...ni kanske kommer undan just nu,
men i det långa loppet så är det nej.
För falskhetens ansikte lyser alltid fram till slut.
Det är då ni kommer att se min skugga,
ett ögonblick, sedan är det över..




Fri vers av Järnkatten
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-30 11:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fascinerande, fängslande läsning!
2012-03-30

    ej medlem längre
Mycket, mycket bra!!!!
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten