Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomman



Min vackra blomma dig får ingen plocka.
Hela tiden jag tänker på dig.
Dina glittrande ögon som är så fina,
Lyser i nattens klara dimma.




Fri vers av mr.b0b
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-01-28 10:53



Bookmark and Share


    Click to start
fortsätt skriva! du har så mycket bra inom dig, låt det komma ut!:) snorunge.
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mr.b0b