Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En säger si och en annan säger så


Så vem utav de två ska jag nu kunna lita på när jag frågar de efter vägen

För finns det någonting där emellan?

Någon annan sanning

Ja, då vägen kanske ligger någon helt annanstans

För kanske jag nu bara har råkat att lyssna på fel röst, och blivit den

som hamnat i fällan

Vilse i pannkakan

Den som har hamnat mittemellan av ingenting

Då de båda hade fel

Men nu var det inte så, då det var si som hade rätt...


Den ena säger si och den andra säger så

Så vem av de två ska jag nu kunna lita på?

Ken Cassel
2/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel