Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp och själ är min


Min och ingen annans

Tycker att du är så vacker och fin

Lika vacker och fin som ett vällagrat småsurt

men ändå så sött vin

Och som du vet, så kommer jag att för alltid

att vara din

I alla fall så länge som du inte börjar att gnälla allt för mycket

med en allt för sur min

För då så kommer jag att fråga dig

Älskling min, mår du dåligt eller

Vänta lite så ska jag bara hämta en brustabblett vitamin

så ska du se att vi åter kan få ordning

på ditt grin

För med en vitamin, så blir du nog åter bara fin

Din kropp och själ är min...

Ken Cassel
¾-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 18:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
Gud vad du äger Ken :)
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel