Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måne


nedåtgående
förlåtande månskärva

avfärgar jorden




Bunden vers (Haiku) av raphaela
Läst 771 gånger
Publicerad 2006-01-28 20:48



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Fin haiku! Jag tycker mycket om rörelsen i den. Månen känns så mild!
2006-01-30

  Daniel_78 VIP
5 månar!
2006-01-28

  Daniel_78 VIP
mycket mäktig
det smakar kaffe o baileys i munnen
så bra är det

jag älskar detta.
sparas som min favvo haiku
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela