Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under fundering och konstruktion


Zoo en skapelse ?

Kan våra zoo, stamceller och rymdforskningen i Lund och för att inte glömma plantagen i öknen samt atom/väte/fusionbomben vara en fundamentalisk början på skapelse av nytt liv på nya planeter, skapelse av nya planeter eller kanske en ny galax ?

För jag tror på en skapare

Och även på att det spirituella även är något som vi inte riktigt förstår oss på än men att den finns javisst men har många definitioner och facknamn inom sitt ämne.



Romantiken och Realismen är två sidor ur samma bok i mina ögon
Men jag älskar nog mer att drömma mig bort och visualisera den reala ogripbara framtiden, vackra landskap och känslor som jag kan även finna i det reella.




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-04-05 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi