Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiklimax

Tänk om

Nu jorden

Som i berättelserna eller teorierna

Inte hade klarat sig ifrån en stor meteorit

Där ödet eller slumpen tar över

Utplånat allt i dens väg


Så det ända vi har kvar

Är inget vi äger

Utan ägde


Är informationen ifrån en satellit

Som tyst ekar med något så stort men
kanske ändå så litet och obetydligt



Ute i tomheten rymden
Där inget finns men ändå existerar


Och säg att denna råkar krocka och förstörs i en stjärna eller dyl

Så att människor aldrig hade existerat
Allt in i ett kallt tomt gap av ickeexistens
Som när vi kanske utplånar ett virus eller
En regnskog med deras outforskade liv


Tänk om........














Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi