Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst kan man väl skilja på ont och godhet Men den kan också användas som ett verktyg utifrån vissa perspektiv


Vem är den rättfärdige

För just när vi dräper dessa vad vi tror är demoner och
satan hantlangare

Vem är det då som styr svärdet och vågen ?
De goda eller onda , för stunden ?




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 00:47



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Ger verkligen eftertanke...
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi