Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


I vårsolstider

I vårsolstider

När knoppar brista
i vårsolstid,
när marken grönskar
i dal och lid,
när lunden skiftar
i sommargrönt
är livet härligt,
ljuvt och skönt.

- men någon finns
som svårast lider
när knoppar brista
i vårsolstider,
ty sorg
och saknad
blir dubbelt svår
när andra fröjdas
i sol och vår.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-04-06 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vemodigt,vackert.Verkligt fin poesi,det är så fin takt ock rytm i dina dikter
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl