Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under fundering


En skillnad i kärlek

Tror vi måste se och tänka oss för

Att en kärlek är för en kärlek

Och en trofé för en trofé



Tex när du träffar någon vad ser du då
Är den väldigt tillag för sina vänner, snygg, vältalig etc etc
Och varför väljer du just denna ?

Många kan säga vilket svin den vart men ser ej själv ibland varför just denna ville ha kärlek utav den andre...alltså en som ville ha en trofé blev en trofé
Detta är ju inte alltid sann utan väldigt rörlig i situationer men kan vara värd att tänka på


Så vart tålmodig och ta kärleken för vad den är
Sexlustar och bra sex kan du även finna där du minst anar det med


Fast jakten har ju alltid varit något spännande med kanske
Men som de säger med vad leken innebär får du tåla







Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-07 09:38



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Haha verkligen sant det där :) 5 stjärnor på den kommentaren
2012-04-09

  Filosofen2
Kommer att tänka på att odjuret och Träsktrollet behöver kärlek i våra sagor och då är det skönheter som väljer dem under svåra situationer där de är elaka, men kärlek och beröring får dem snälla och goa små prinsar
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi