Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under fundering


Rationell Liberta

Jag har kanske bara ett liv att leva här och nu


Och tänker inte slösa bort det på en massa onödigheter såsom att vara slav åt byråkrati och omänskliga "härskare" som egentligen inte bryr sig om mig


Men det betyder inte att livets tråkigheter är oviktiga för det
Eller att man undviker nödvändigheter och människors behov


För ignorans skapar samma kedjor du försöker bryta dig ifrån




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-08 01:02



Bookmark and Share


  dubbelve
Så sant som det var skrivet!
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi