Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollapsandestruktion

En dubbel negation kanske, eller en start på något nytt. Strukturer är lustiga ting. Man uppfattar dem ofta som som axiom i tillvaron, och destruktion av strukturer kan vara smärtsamt att uppleva. Emellertid är kollaps av struktur något annat än en negation eftersom det alltid leder till kreation av något nytt.




Fri vers av Tarras
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-08 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras