Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advantage yahtzee

Kilminster vaknar en dag utan form
En dag av syftningsfel utan romantik
Och knyter ihop sin matsäck
Fort men fel




Fri vers av Tarras
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-04-08 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras