Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obundet centerpartistisk

Skog eller öppna landskap
Hives eller han den där tråkige
Spelar det någon roll mer än för kolsänkan
Skall skönhet eller överlevnad gälla och vad är skönt

De som mest behöver båda
Har inget att välja på
Jag bryr mig mest om fördelningen
För jag är så liten




Fri vers av Tarras
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-04-08 17:49



Bookmark and Share


    kivu
Underbar!
2012-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Centerextremist?
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras