Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


LÄNGTAN

LÄNGTAN

Jag vet icke vad
som kan finnas
långt bortom
skuggornas dal.
Finns där ett ljus
eller mörker?
Finns där
en gyllene sal?
Kanske
det blott är en sägen,
ett rykte
som letat sig hit.
Jag vet icke alls,
och dock har det hänt
att jag någon gång
längtat dit.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-04-09 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl