Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


SÅNG TILL MIN KÄRA

SÅNG TILL MIN KÄRA

Jag vill gå med dej på vägen
som bär till sommarlandet.
Jag vill vandra där
i sommaräng med dej.
Jag skall plocka sommarns blommor
och ge till dej, min kära.
Jag vill att du skall alltid vara
där hos mej.

Du skall vandra vid min sida
tills hösten färger glöder,
tills dess att höstens sista ros
har blommat ut
Du skall vara där, min kära
när höstens stormar rasa.
Du skall vara där hos mej
tills väg tar slut.

Ingvar Bjrkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 687 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl