Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgång

Linje 3
Ett märkligt liv
02.00
Dricker konflikter
Tick, tick
Horisonten är manisk
05.00
Vem ska hem?




Fri vers av MajorMinus
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 17:18



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
i all sin korthet - bra skrivet!
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus