Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens verklighet

Livet går vidare
För varje dag som går blir minnena otydligare
Men drömmarna finns kvar.

Dom äter upp mig från insidan
Jag vill skrika och gråta,
Men det går inte.

Ständigt dessa drömmar
Nått som var så bra
Slutar så tragiskt

Skräcken som speglas i dina ögon
Varje natt ser jag dem i drömmarna
Jag vaknar kallsvettig

Jag känner den varma luften
Känner skratten som bubblar i magen
Och sen blir jag förstenad av synen framför mig

Jag ser din kropp flygga handlöst i luften
Innan jag visste ordet av var du borta
Nu är jag själv
Jag och drömmarna




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 383 gånger
Publicerad 2004-08-03 00:02



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Jag känner den varma luften
Känner skratten som bubblar i magen
Och sen blir jag förstenad av synen framför mig

gillas extra
2004-08-03
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1