Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ingen tjej just nu Men ändå...


Fina bröst på en vacker figur


Och här ligger jag alldeles bredvid henne

Måste nog vara världens lyckligaste kille just nu

som har haft en sån otrolig tur

som har träffat på en sån underbar kvinna

Men att jag själv sen kanske inte är världens snyggaste kille

är ju inte så speciellt kul

För ibland så känner jag mig faktiskt ganska så ful

Men eftersom hon nu älskar mig ändå, så måste det väl ändå betyda

att jag har någonting annat

som hon tycker om hos mig

Och bara för det så kommer jag aldrig låta henne få försvinna

Försvinna ur mitt liv

Så för att jag ska lyckas kunna få behålla henne

så sjunger jag alltid för henne

en söt liten kärlekssång innan vi går till sängs och somnar in

Ja, hon är ju så vacker och fin

Och jag är så glad över att hon bara är min...

Ps.
Så ful är jag väl nog ändå inte?
Eller är jag
Det är nog bara i ögonen hos betraktaren som kan avgöra den saken...

Ken Cassel
10/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-10 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svaren sitter du ju inne med själv Kenny Boy..........Grattis till kvinna.
Mina lyckas alltid försvinna...........
2012-04-10

  Rise Little One
Du kan fråga spegel spegel på väggen där du hihi

utsidan är ett plus men det är insidan som räknas...
2012-04-10

    lory
ohohoh....fint min vän...ler.klart du är fin o underbar
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel