Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen står i skuggorna och spanar


och väntar på att du bara ska göra ett litet misstag

Och den dagen du verkligen gör det, så gör du ju honom

bara glad

Gör hans dag, då han bara släpar med dig till Sankte Per

Ja, han som nu vet om du har hållit ditt liv och andras liv

någorlunda kärt

Men om du nu inte har gjort det, så lär han bara säga

Tyvärr!

Du får ingen ny biljett ner till Jorden igen, min vän

För du har visst inte fattat det där med kärleken

Så det blir graven

Men om du nu har hållit ditt liv och andras liv lite kärt

så lär du bara

vakna upp lite omtöcknad på akuten

Och då du inte lär ha ett endaste minne av varken

liemannen eller Sankte Per

För det enda som du lär tänka är

Där hade jag tur

Änglavakt...

Liemannen står i skuggorna och spanar!

Ken Cassel
10/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-10 16:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, han står och väntar
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel