Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gin/morfin kombo

Det började med ett sår
Gick vidare till könsbyte
Och slutade med våldtäkt

Varför nöja med ett ingrepp
När det finns angrepp
Och skamgrepp

En stark lust att skada
Få andra att lida mer
Inte vara sämre
Vara älskad
Få den kärlek
Få den lek
Få den kär
Få in den




Fri vers av Tarras
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-10 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras