Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infruktning

Vrångbild av sanning
Som är verklig
På alla nivåer
Med all kraft
Tills fallet kommer
Med en fruktlig smärta
Och allt är här




Fri vers av Tarras
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-11 09:23



Bookmark and Share


  Tarras
5 nivåer av fall och glömska
2012-04-12

  Nanna X
gillar verkligen ordet frukttlig - fruktansvärd, frygtelig, fruktsam, fruktbar..
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras