Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskalad

Ror med åror genom dunkel trafik
Genom tunneln, över bron
Plusgrader sporrar mina lungor
Och jag njuter av att passera

Nyfödd asfalt fäster oförstörda
ögon under mina skor
Jag vill leva för mikrosekunderna
innan ägggulan når stekpannan
Falla utan fallskärm
Fatta luftens tisslande vågor
Knulla motståndet,
g-kraften,
livet

Sjunker sakta
liksom vaggande ner
Avskalad
Bara kärnan kvar
Den klena, lena,
ensamma lilla kärna,
du så tveklöst spottar ut




Fri vers (Fri form) av MajorMinus
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-11 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus