Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I taktikens logiska filosofi del 1

Saknar din motståndare en mening

Är halva slaget vunnit




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 00:18



Bookmark and Share


  Filosofen2
Att vara ute efter seger kan vara bra ibland, men dumt ibland.
2012-04-14

  AUDACITY
är det inte som allra bäst när båda/alla vinner
2012-04-12

  Schackpoeten VIP
Som i schack, man måste ha en plan !
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi