Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten är alltid det värsta


då man inte riktigt vet

vad som har hänt och så vidare

Eller vad som händer

Kanske någon nära och kära är försvunnen

Men som man vet

Man har inte hela facit i sin hand förens i efterhand

Men under den tiden, så går man där och stampar

orolig som man bara kan känna sig

Och det med tankar som

Vart är hon nu bara någonstans?!

Nä, nu måste jag bara sluta upp att oroa mig

Bara ta mig samman

För gör jag inte det, så är det kanske bara jag som går under istället...

Ovissheten är alltid det värsta!

Ken Cassel
13/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-13 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel