Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilar på kinder

blodet krullar sig i mina ådror
och håret isar sig på mitt huvud
det går en ilning längs mitt hjärta
och min ryggrad slår hårdare
jag får rosor i min mage
och fjärilar på mina kinder

när du ser på mig.




Fri vers av andedräkt
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-29 18:06



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mysigt vackert!
2007-08-23

  Maskros
haha härligt sätt att skriva på, och det är verklien så det är - allt blir uppochner
2006-10-16

  frig
allt är fel och ändå förbannat rätt
känslan förmedlas bra :)
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

andedräkt
andedräkt