Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till abbe


Sömngångaren

Trög marmelad ungefär

Tröga elektriska kopplingar

Allergi och bakrus

Men hopp om ljus i båda ändar

Snart på ett ben i mitten med panik

Etanoldrift med handbroms

Hela tiden mot det svarta ögat




Fri vers av Tarras
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-15 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras