Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


JÄMNÅRIGA

JÄMNÅRIGA

När de kämpade för
sina unga liv
i infernot vid Dunkerque
och Calais.
Då roade vi oss
på dansbanegolv
och i städernas
danspalä'.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Fri vers av Ingvar Björkdahl
Läst 175 gånger
Publicerad 2012-04-15 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl