Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIKT


EN MOR

EN MOR

Hon hasade sig fram
med ett knä på en stol,
för värken och bensårets
skull.
Men hon klagade ej,
hon tackade Gud
för sin stota barnakull.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 192 gånger
Publicerad 2012-04-15 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl