Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existens är existens och livet för oss efter döden har ingen aning om igentligen


En vacklande tro ?

Religiösa och ateister

Är lika komfundersamma



För annars hade de fortfarande inte gått och tolkat

Något som de redan borde veta







Ps.
Den religiösa berättade om människan, filosiferade om genisis, samt liv i himmelen

Forskaren bevisade detta trotts tvivel och sa att det vart deras bevis och försöker fortfarande göra så

Dessa två har länge bråkat om vad som är rätt
Alltså Romantiken kontra Realism

Och filosoferna varit deras medlare


Allt detta är på gott och på ont

Men glöm inte att något skapar något annat
Och existens är existens i olika former


Sen vad vi kallar det för och rationaliserar det som
(Tex vad den religiösa kallar för demon och vad sen filosofen tolkar den på båda sätten är vad den rationella kallar för en psykologisk rubbning/historia, hjärnskada etc


Detta är något som vi behöver varandra för

Ignorans är verkligen inte verktyget, för vi alla kopierar varandra i någon form

Hat ger bränsle för kärlek och likaså tvärtom

Einstein trodde på Gud och Neils bohr inte






Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi