Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Man vördar och respekterar jag alla kvinnor


som om de alla bara vore min egen mamma

Den som har burit på mig och gett mig liv

Den som alltid har pussat och kramat på mig

Den som alltid har brytt sig oavsett som har hänt

Så full med kärlek

Värsta hönsmamman

Skitjobbig många gånger

Men jag bara älskar henne

Plus att man har ju bara en mamma

Och då så ska man vara rädd om den, tycker jag

Och det är nog därför som jag bara älskar er kvinnor

så otroligt mycket

Så tack mamma för det...?

Hihi

Ken Cassel
15/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel