Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mycket kärlek i mitt hjärta


så delar jag så gärna med mig

till alla de som ingen har

Till alla de som går omkring och mår dåligt

med en massa smärta

För kanske jag då kan få alla de att för en liten stund

må riktigt bra

då jag bara får de alla att börja skratta

lyckligt och gott

Och då de bara vill ha mera kärlek, så säger jag bara till dem

att det är bara för de

att komma och ta

För de får det gratis av mig

För jag vet ju själv om hur det känns att vara riktigt nere

då man inte är det minsta glad

Och då man bara önskar att det kunde komma någon

och muntra upp en lite...

Med mycket kärlek i mitt hjärta!

Ken Cassel
16/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-16 15:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint Ken
2012-04-18

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt Ken!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel