Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a Achille Chavee


L'elephant blanc

Särlingens skönhet
Att våga inte vara död fisk
En gåva många önskar
Hon önskar
Men floden är stark
Och stranden långt borta
Alla borde bo i Vallonien




Fri vers av Tarras
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 22:32



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert
och du introducerade en för mig okänd poet
2012-04-17

  Saring
Eller i Melonia.

Åh så fin, Tarras!!!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras