Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmars kraft


.:Livet:.

Håret flyter över kudden som en strid ström
utav ömhet.
Två oroliga rynkor sprider sig över
pannan.
Jag undrar vad du drömmer om,
ej är det något som jag vet.
Men tänk vad spännande att komma in
i en dröm som tillhör någon annan.

Att dela resa och mål för att dela
en dröm tillsammans.
Att vakna flera mil ifrån varandra
i gemensam fantasi.
Och vi har glömt vad vi delade,
vi har glömt alltsammans.
Men vi delar fortfarande ändå,
den värld vi lever i.




Fri vers av Q999Q
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-29 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick