Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets yta

En pose i livet
att välja rätt

en uppvevad känsla
en munter låt

en apkonst
en papegojlek

rollen
du har bollen

valde jag rätt
vem valde egentligen

en positiv tanke

ett posetiv
livet vevar på

min pose i livet




Fri vers av Dito VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-17 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord här! Applåd!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP