Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradiset kan väl bara vara något man känner...


.:Mellan Kallhäll och jakobsberg:.

Folk försöker finna sina paradis
på alla möjliga sätt och vis.

Vissa reser bort till varma gryningar
mot vackra stränder med ljuma dyningar.
Andra super och röker bort all sin sans
och finner sitt paradis i sin trans.

Jag upplever paradisets skönhet, kärlek och färg
på tåget någonstans mellan Kallhäll och Jakobsberg.




Fri vers av Q999Q
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-01-29 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick