Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mobbing


.:Röster i vinden:.

En pojke springer på vägen,
regnet piskar mot kinden.
En pojke faller på vägen,
röster viskar i vinden.
Röster i vinden skrattar,
skriker skitiga ord.
En själ dör på vägen,
skalet av en pojke dränkt i tvåfärgat blod.




Fri vers av Q999Q
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-01-29 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick