Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte bara vacker


Utan du är även fin

Och jag vill ha dig

Vill att du ska bli min

Min och ingen annans lilla vitamin

Den som får mig att skina upp strålandes glad

varenda dag

För vad mer kan man önska sig än att få träffa på en sån

förtjusande tjej som dig

Tycker inte bara att du är vacker, utan även fin

Smälter som om jag vore gjord av choklad

Men det är helt okej, för jag vill ju att du ska bli min...

Ken Cassel
18/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-18 17:16



Bookmark and Share


  Rise Little One
Tjejer ville inte ha smält choklad trodde jag ;)
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel