Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs och förstå. ;)


Taggtråden


Taggtråden fastnar runt fötterna

Jag försöker slita mig ur taggtråden
Medan mina vingar fladdrar


Taggtråden är ingenting för mig
Vingarna räddar mig att fly

Till friheten




Fri vers av invisibleangel_
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-01-30 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_