Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungar och drottningar


prinsar och prinsessor finns det många utav

då jag anser att alla som har

en familj med barn

har det

Är det

Men sen att alla kanske inte har något eget slott

är en annan femma

Men har man en lägenhet eller en villa som sin borg

så är man ju ändå hemma

Och det är ju där som mannen är kung för sin hatt

medan drottningen

är den som bestämmer och regerar

och har honom inlindad på ett litet skaft

Och där barnen antingen är en liten prins eller prinsessa

som lyser upp deras vardag

dag som natt...

Kungar och drottningar!

Ken Cassel
21/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel