Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är det som spinner och spinner utan att få någon puppa?


Tråd (haiku)

Liten silkeslarv
Spinner sin tråd av längtan
Drömmer om vingar




Bunden vers (Haiku) av Saring
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-24 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring