Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vackert att vara sårbar

Ringarna på vattnet slukar dig som eld. Stormens öga ser dig flyta upp på land. Du sopar undan spåren av ditt gamla liv, likt Columbus börjar du om på nytt. När motorvägen öppnar sig, och bilarna susar förbi, då står du ensam på vägen och känner tårarna på din kind.

Du var en annan, nån du aldrig ville bli. Fotografierna längst vägarna bleknar gult mot tidens tand. I huvudet brinner tankar som du aldrig får klarhet i. Istället för framgång, dunkar du skallen mot marken.

Du har krypit som en krympling och slickat dina sår. Du har sprängt dina gränser mot nattens tysta land. Det är mycket som skall göras, som inte blivit gjort. Det är vackert att vara sårbar, livet är att göra ont.




Fri vers av April skies
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-25 21:27



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Jag fick så fina bilder av den. Du är bra på att måla med ord och få fram mycket speciella känslor. ^^
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies