Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjunger

Jag sjunger om ungdomen...
Jag sjunger om förloraren...
Jag sjunger om ensamheten...
Jag sjunger om gatorna...
Jag sjunger om nätterna...
Jag sjunger om klubbarna...
Jag sjungerna om trottoarerna...
Jag sjunger om brustna hjärtan...
Jag sjunger om trasighet...
Jag sjunger om galenskap...
Jag sjunger om hjärtan som bränner...
Jag sjunger om kärlek...
Jag sjunger om regn...
Jag sjunger om förlorade själar...
Jag sjunger om böckerna som förändrade liv...
Jag sjunger om låtarna som påverkade liv...
Jag sjunger om vännerna...

Jag sjunger om mitt liv...




Fri vers av April skies
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-25 22:55



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Oj, vad du sjunger ;)
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies