Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt kärnkraft

I natt är vinet min vän, och sorgerna min verklighet. Dränkt, och nergången i dekadens och mörker ropar jag till dig. Du är rösten av sol, kärnkraft, och likt gravitation drar du dig till mig.

Nu är jag här, framför snöstormen, regnet och helvetes nätter. Du fullständigt knockar mig och problemen jag haft krymper till atomer, när du står framför mig. Vägen som tidigare kantas av bilkraschar är nu likt en autobahn med full styrka ovan bergen, ovan molnen.




Fri vers av April skies
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies