Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det man sår är det man får

Pengar
Livets drivmedel
Något som Alla strävar efter
Hade drivit våra hjärnor
För långt!

Vi var alla Moderater
Något kollektivt accepterat
Utan att verkligen tänka efter
Själva!
Jag hade sett vilket otroligt slöseri
Vi levde i
Folk slänger pengar i soporna
För att alla andra gör det med
Varför då?
Vi levde i en tid, då alla bodde på en varsin ö
Privatiserade hav och marker
Inget mer simmande i havet Vi
Bara du, du och du!

Det blåa kalla vattnet frös till is
Likaså dina känslor.
Vi hade utan att tänka efter
Blivit det som vi mest föraktade
Mesta av allt

Feta amerikanare!




Fri vers av snej
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-04-26 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej